ženská futbalová sezóna 2013/2014

30.06.2014 08:08

Ženy : Naše dievčatá odštartovali deviaty ročník v 1.lige , kde doteraz nezískali žiadnu medailu a po štyroch štvrtých miestach sa im konečne podarilo dosiahnuť bronzový stupienok. Bolo to vyústením dlhoročných skúseností a taktiež tvrdej prípravy a práce nielen hráčok a tohto sezónneho trénera pána Straku ale nesmieme zabudnúť ani na predchádzajúcich trénerov, ako boli páni Grendel, Ondrejík, Kopčan, Drobný, Bobot, Hudec a Cintula. Teplické dievčatá ešte dve kolá pred koncom siahali aj na majstrovský titul, ale prehra v nadstavenom čase so Slovanom Bratislava a domáca remíza so staronovým majstrom z Nových Zámkov ich odsunula až na tretie miesto. Ale aj tak treba povedať, že to bola vydarená sezóna.

Juniorky : Tento rok sa organizoval prvý ročník súťaže prvej ligy junioriek ako dvojičky so ženami a naše dievčatá obsadili taktiež velmi pekné tretie miesto za Slovanom Bratislava a Selcami z Banskej Bystrice.

Žiačky : Naše žiačky hrali regionálnu ligu spolu so Žilinou, Dubnicou, Bojnou a AS Trenčínom, kde sa štvorkolovo stretli so všetkými súpermi. Zo šestnástich zápasov vyhrali štrnásť a stali sa regionálnymi víťazmi a postúpili na turnaj o majstra Slovenska. Ten sa uskutočnil 18.a 19.6.2014 v Miloslavove. Teplické dievčatá vyhrali so Šalou, remizovali s Humenným a prehrali so Slovanom Bratislava a Selcami a obsadili konečné štvrté miesto. Treba pripomenúť že mládežnícke výbery trenuje Marián Harvila. Teplické žiačky už majú z predchádzajúcich ročníkov jednu striebornú a jednu bronzovú medailu.

Nesmieme zabudnúť ani to, že Teplické dresy obliekajú aj reprezentantky Slovenska.

Terezka Kulová hrá velmi úspešne vo výbere do 19 rokov. Klaudia Fabová zasa pôsobí vo výbere do 17 rokov, a Ema Hanusová je v širšej nominácii brankárok do 17 rokov. Dres reprezentácie do 15 rokov obliekajú Denisa Mráziková, Laura Suchá, Barbora Šedivá a Ida Papierniková.  Táto kategória si vybojovala postup na olympijské hry mládeže v Číne ktoré sa budú konať v auguste. A vo výbere 13 ročných je Michaela Harvilová.

Späť

Vyhľadávanie

© 2010 Všetky práva vyhradené.